როგორც ამბასადორი თბილისის კვებისა და სასმელების დეპარტამენტის დირექტორმა (F&B), სოფო ტიკარაძე ჩვენთან საუბრისას ამბობს, 2025 წლის გაზაფხულიდან, ობიექტს ტერასა ემატება. “ობიექტის სტუმრები არიან ადამიანები, რომლებიც სიმყუდროვეს და ელეგანტურ გარემოს აფასებენ, ამასთან უყვართ გასტრონომია. ჩვენი შეფ-მზარეული და მისი გამოცდილი გუნდი ყოველთვის ახალ ინგრედიენტებს და გემოებს ეძებს, იმისათვის, რომ მოზაიკოში სტუმრობა ყოველ ჯერზე ახალ გასტრონომიულ გამოცდილებად ვაქციოთ.
წყარო: bm.ge